MAGASINERING
VID UTLANDSFLYTT

Magasinering vid utlandsflytt

Är det äntligen dags att ta steget och flytta utomlands? Oavsett om du ska flytta utomlands tillfälligt eller prova på det under heltid har Stuvo en magasineringslösning som passar dig. Vi har förråd på upp till 40 kvm där du kan magasinera hela ditt bohag så länge du vill. För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi dessutom upphämtning av dina saker. Välj magasinering vid utlandsflytt så behöver du inte sälja alla dina ägodelar direkt, de finns kvar om och när du kommer tillbaka.

 

Magasinering vid flytt utomlands

Det är lätt att lockas av att flytta utomlands men många vågar inte ta steget på grund av att du ska sälja din bostad och dina saker samt byta jobb. Vi på Stuvo gör det lite enklare för dig att våga. Med magasinering vid flytt utomlands kan du till exempel hyra ut din lägenhet i andra hand och magasinera dina möbler tills du vet om du trivs eller inte i ditt nya land. Fyll i bokningsformuläret här på sidan där du väljer tid för upphämtning och om du vill lasta transporten själv eller låta vår proffsiga flyttfirma även fixa detta. Vi kör sedan dina saker till ett av våra säkra förråd som finns i Spånga, Sätra och Älvsjö. Du får egen access och kan enkelt besöka dina saker när du är på besök i Sverige.

 

Utlandsflytt blir enkelt med Stuvo

Stuvo gör magasinering vid utlandsflytt enkelt. Med vår tjänst av flytt och magasinering i ett fixar vi hela magasineringsprocessen och du kan fokusera på allt annat du ska fixa vid en flytt utomlands. Våra förråd har alltid personal på plats och du kan känna dig trygg med att dina saker är på en säker plats när du är borta. Kontakta oss så berättar vi med om hur vi kan hjälpa dig!