Tack för din bokning!

Tack för att du bokade förråd med upphämtning via Stuvo. 

Så snart vi behandlat din bokning kommer du få ett välkomst-mail med lite mer information kring upphämtningen. 

Vi kommer hämta ert gods på den angivna adressen vid den tidpunkt ni bokat. Se gärna till att förbereda inför upphämtning enligt nedan!

  • När vi anländer ringer vi till ert angivna telefonnummer för att komma in i byggnaden, så var redo runt den bokade starttiden. Tänk på att tiden kan avvika något pga. trafik.

 

  • Om ni bokat eftermiddagstiden 13:00 vill ni att du räknar med att vara tillgängliga på upphämtningsadressen 12:30-13:30 som standard. Observera att starttid kan avvika utanför dessa tider beroende av andra upphämtningar som görs på förmiddagen. Vi håller er uppdaterade under förmiddagen om vi förväntar oss en större avvikelse!

 

  • När vi anländer till upphämtningsadressen ska allt gods som vi ska hämta upp vara packat och emballerat, så det är redo för transport. Detta innebär att allt som kan vara packat i stapelbara kartonger ska vara det och känsligt gods ska vara emballerat. Glöm inte att skydda hörnen ordentligt på t ex speglar och tavlor!

 

  • Vi använder filtar och spänner fast gods under transporten, men kan inte ansvara för gods som ej är ordentligt packat.

 

  • I dessa transporter tar vi inte så kallade tunglyft, t ex pianon eller annat gods som väger över 100 kg eller av annan anledning inte går att bära på ett normalt sätt. Om ni har sådant gods, kontakta oss för ett förslag på lösning!

 

  • När ni packar, gå igenom ert gods så att skadedjur ej medföljer till förrådet. Detta gäller särskilt gods som tidigare stått i ett källarförråd eller dylikt.

 

  • Plasta in mattor och andra känsliga textilier.

 

  • Kund ansvarar för slutkontroll på upphämtningsadress, dvs. att allt gods som ska med har tagits av Stuvos personal. Vi ser därför gärna att ni är på plats under upphämtningen. Om ni istället vill lämna instruktioner går detta bra, men Stuvo ansvarar ej för eventuella missförstånd i sådant fall.

 

Gällande packmaterial så tipsar vi om Bauhaus sortiment, som man även kan beställa med hemleverans: https://www.bauhaus.se/inredning/forvaring/flyttlador-packmaterial?p=1

Efter inflyttning i förrådet kommer ni få en accesskod samt information om hur ni gör för att besöka ert förråd vid behov!