Om Stuvo

Vi drev tidigare en flyttfirma som sedan starten 2012 strävat efter att vara den flyttfirma vi själva skulle vilja ha anlitat. Fokus har varit på kunden och hur vi har kunnat hjälpa till bortom det faktiska flyttandet av ägodelar. Stor vikt har lagts på att hjälpa till med det som låg utanför vad som var beställt.

Samma tänk blev centralt när vi sedan grundade Big Easy Self Storage. Vi var aldrig intresserade av helt obemannad anläggningar utan vi ser våra anställda Store Managers som en tillgång som inte bara kan hjälpa våra företagskunder men även våra privatkunder.

Det är nu Stuvo kommer in. Stuvo är vårt sätt att förflytta allt detta hem till dig. Genom att göra allt som vi normalt gör men utan att behöva ha kontakt med flera olika personer eller behöva besöka olika anläggningar. Med Stuvo  så kommer vi hem till dig och tar hand om det du behöver till ett fast pris.

Magasinering med hjälp av Stuvo ska vara enkel, trygg och säker. Du ska känna dig trygg i att både vår personal som bär och våra anläggningar är säkra och pålitliga. Det ska vara enkelt för dig att anpassa din bokning precis efter vad du behöver.

Det är vårt mål. En flexibel som både är anpassad efter ditt behov men även din plånbok. Allt detta ska vara tillgängligt för dig utan att behöva prata med mer än en person. 

Stuvo - Magasinering-med-upphamtning