MAGASINERING STOCKHOLM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo
Lådor magasinering

Boka upphämtning

När du vet vad du behöver ha i ditt förråd så är det bara att kontakta oss för att boka en upphämtning.

Lastbil magasinering

Vi hämtar

På överenskommen tid kommer vi och hämtar dina saker och kör till ditt förråd.

Förråd Magasinering

Besök förrådet

Kommer du på att du behöver något från förrådet har du fri tillgång till förrådet 7 dagar i veckan.

Magasinering Stockholm

Ibland förändras livet vilket kan innebära att du måste flytta till en mindre lägenhet, flytta tillfälligt utomlands eller att du kanske ska hyra ut i andra hand. När du har för mycket saker som du inte vet var du ska göra av är vi på Stuvo lösningen. Vi erbjuder trygg och säker magasinering i Stockholm och gör hela processen enkel för dig genom att både vara din flyttfirma och ditt förråd – en helhetslösning för magasinering. Vi hämtar dina saker och flyttar dem till vårt förråd som du har daglig tillgång till med egen access.

Flytt och magasinering Stockholm

Flytt och magasinering i Stockholm är vanligtvis inte något som erbjuds som en helhetstjänst och det var här vi såg ett stort behov hos våra kunder. Oavsett om det handlar om en flytt eller att du helt enkelt har för mycket saker hemma som du inte vet var du ska göra av, så hjälper vi på Stuvo dig. Du bokar enkelt tjänsten här på vår hemsida där du får ett prisförslag direkt, vi kommer sedan och hämtar upp dina saker och kör dem till våra förråd som du alltid har tillgång till. Du kan sedan enkelt hämta dina saker från förrådet när du avslutar hyran. Med vår upphämtningstjänst och magasinering Stockholm slipper du all stress som det kan innebära att fixa förvaring vid olika tillfällen.

  • Förvaring av dödsbo där du i din egen takt kan rensa ut vad som ska sparas och slängas.
  • Magasinering av möbler i Stockholm vid till exempel en renovering av ditt hem eller homestyling inför en försäljning.
  • Magasinera dina saker när du ska hyra ut i andra hand eller hyra en möblerad lägenhet.
  • Har du eget företag med mycket papper och produkter? Magasinera sakerna hos oss och du kan enkelt hämta det du behöver med din egen access.
 

Tryggt och säkert

När du ska magasinera möbler i Stockholm är det viktigt att du känner dig trygg med att dina möbler och andra ägodelar är i säkert förvar. Vi har alltid våra professionella store managers på plats som ser till att inget händer med dina saker och finns tillgängliga för dig när du behöver det. Hos oss behöver du inte oroa dig för tråkiga inbrott, fuktskador eller brandskador utan kan sova gott med vetskapen om att det du magasinerar är i säkert förvar.

Så här fungerar vår flyttfirma och magasinering i Stockholm

Här på Stuvo erbjuder vi en flexibel helhetslösning inom flytt och magasinering i Stockholm. Du klickar och vi hämtar – snabbt och enkelt!

  1. Boka magasinering

Boka dina magasinering i Stockholm och se priser direkt här på vår hemsida. Du väljer själv vilken storlek på förråd som passar dig.

  1. Packa dina saker

Packa dina saker och ta hjälp av vår smarta packguide. 

  1. Vi hämtar

Vi kommer på din bokade tid för att hämta upp dina saker. 

  1. Besök ditt förråd

När alla dina saker är tryggt förvarade i ditt förråd kan du besöka det alla dagar i veckan med din egen access. Du har tillgång till förrådet mellan 05:30 och 23:00 varje dag.

  1. Avsluta din magasinering

Vill du avsluta din magasinering i Stockholm kan du enkelt hämta dina saker själv eller anlita en flyttfirma som vi såklart ger access till ditt förråd om du önskar.