MAGASINERING
SÖDERMALM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Magasinering Södermalm

När du behöver magasinering på Södermalm är Stuvo det självklara valet. Vi hämtar sakerna direkt hemma hos dig på Södermalm och kör dem sedan till våra säkra förråd som finns i Spånga, Sätra och Älvsjö. Det kan finnas olika anledningar till att du behöver magasinering, du kanske måste flytta till en mindre bostad, behöver renovera hemma eller är i behov av ett varulager till det nystartade företaget. Vilken anledning du än har erbjuder Stuvo flytt och magasinering på Södermalm som en helhetslösning. Vi gör magasinering enkelt och flexibelt med kundens behov i fokus.

Magasinera möbler Södermalm – Vi hämtar

Med flytt och magasinering på Södermalm i ett slipper du all stress och oro det kan innebära när du snabbt måste fixa förvaring. Du bokar enkelt här på vår hemsida och väljer då när vi ska hämta dina saker samt om du önskar hjälp av vår duktiga flyttpersonal. Gör du det själv är transporten kostnadsfri. Vi kommer och hämtar dina saker på förutbestämd tid och kör sedan dessa till ett av våra säkra förråd. När du inte längre är i behov av magasinering är det bara att avsluta och vi kan köra hem dina saker igen om du vill. Den perfekta lösningen när du behöver magasinera möbler på Södermalm, till exempel inför en försäljning eller om du ska renovera – vi hämtar och lämnar så du kan tänka på annat.

Trygg och säker magasinering Södermalm

Du ska alltid kunna känna dig trygg med att din saker är i säkert förvar. Du har dessutom egen access och kan besöka ditt förråd 7 dagar i veckan mellan 05:30 och 23:00. Kontakta oss på Stuvo när du behöver magasinering på Södermalm.