MAGASINERING VID RENOVERING

Magasinering vid renovering

När du ska renovera eller måla om hemma kan det lätt bli stökigt och dina möbler kommer vara i vägen. Gör det enkelt för dig och magasinera delar av eller hela ditt bohag vid en renovering. Det kommer bli gott om plats för att utföra det arbete som behöver göras i bostaden och du behöver inte oroa dig om att några möbler ska gå sönder eller få färg på sig. Vi på Stuvo kommer och hämtar de saker du vill magasinera och kör dem till ett av våra trygga förråd där du vet att de är säkra från renoveringskaoset. Vi har förrådsanläggningar i Spånga, Sätra och Älvsjö med personal på plats för högsta säkerhet.

 

Välj magasinering när du ska renovera

Oavsett om du ska renovera din bostad själv under tiden som du bor där eller låta hantverkare göra jobbet medan du bor någon annanstans, är det en god idé att magasinera dina saker. Både du och hantverkarna kommer få gott om plats att göra det arbete som behövs och du behöver inte flytta runt massa möbler till olika rum där de är i vägen. Stuvo erbjuder flytt och magasinering i ett som gör det enkelt för dig när du ska renovera. Boka snabbt och smidigt genom att fylla i bokningsformuläret, välj när vi ska hämta dina saker och hur länge du vill magasinera. Vi kommer sedan och hämtar dina saker på bestämd tid och kör dem till ditt förråd som du får egen tillgång till och kan besöka 7 dagar i veckan.

 

Magasinering på dina villkor med Stuvo

Vi på Stuvo har sett en stor efterfrågan av en helhetslösning inom magasinering där man kan lämna över hela processen till proffs, från att bära lådorna till transporten till att köra hem sakerna efter avslutad magasinering. Därför är det just detta vi erbjuder och vi gör det med stor flexibilitet och kundnytta i fokus. Kontakta gärna oss om du har några frågor om hur du kan använda dig av magasinering när du ska renovera.