MAGASINERING ÖSTERMALM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Magasinering Östermalm

Är du i behov av magasinering på Östermalm? Med Stuvo får du en flytt och magasinering som en smart helhetslösning. Vi kommer och hämtar dina saker på Östermalm och kör dem sedan till ett av våra trygga förråd i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Alla våra förrådsanläggningar har alltid personal på plats och du får en egen access med tillgång till ditt förråd 7 dagar i veckan. Lämna över hela processen med magasinering på Östermalm till oss och slipp den stress och oro det kan innebära när du ska fixa allt själv.

Magasinera möbler Östermalm – Vi hämtar

Behöver du magasinera möbler på Östermalm har vi gjort det enkelt för dig. Skicka en bokningsförfrågan direkt här på vår hemsida där du väljer tid för upphämtning av dina saker. Vi kommer sedan på bestämd tid och hämtar möbler och andra saker som ska magasineras och kör dessa till ditt förråd. Vi har förråd som är mellan 1-40 kvm stora så här finns ett förråd för alla, oavsett vad du ska magasinera. När du avslutar din magasinering kan vi även köra tillbaka dina saker till Östermalm om du så önskar. Du hyr förrådet månadsvis och det är ingen uppsägningstid, flexibel magasinering helt enkelt!

Magasinering Östermalm för alla tillfällen

Det finns många olika anledningar till varför du kan vara i behov av magasinering på Östermalm. Det kan vara att du behöver fixa din lägenhet inför en försäljning. Du kanske ska hyra ut i andra hand för att du själv ska flytta utomlands ett tag eller du ska renovera hemma och behöver får undan lite möbler. Stuvo är den perfekta magasineringslösningen vid alla dessa tillfällen och många fler.

Har du ett företag som behöver magasinering och lagerhållning? Kontakta oss så berätta vi mer om hur vi kan hjälpa dig.