MAGASINERING NORRMALM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Magasinering Norrmalm

Ska du flytta till en mindre bostad eller behöver fixa din lägenhet inför en försäljning och är i behov av magasinering på Norrmalm? Då kan vi på Stuvo hjälpa dig. Vi erbjuder en helhetslösning inom magasinering där vi kommer och hämtar dina saker på Norrmalm och kör dem till ett av våra trygga förråd i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Du får eget tillträde och kan besöka ditt förråd när du vill. Boka snabbt och smidigt här på vår hemsida och vi tar hand om allt arbete åt dig så att du kan tänka på annat. Med Stuvo blir magasinering på Norrmalm enkelt.

Magasinera möbler Norrmalm – Vi hämtar

Behöver du magasinera möbler på Norrmalm, eller andra saker för den delen, är Stuvo den smarta lösningen som gör det enkelt för dig. Fyll i en bokningsförfrågan där du väljer vilken tid vi ska hämta upp dina saker. Vi kör sedan sakerna till ditt förråd där du får egen access. Du har tillgång till förrådet mellan 05:30 och 23:00 varje dag i veckan och kan när som helst hämta saker om det är något du behöver.

Hyr förråd för alla saker

Hos oss kan du välja på förråd som är mellan 1-40 kvm stora vilket innebär att det finns ett förråd för just det du vill magasinera. Det kan vara möbler inför en flytt, ett varulager till ditt nystartade företag eller helt enkelt saker du inte har plats med hemma. Oavsett vad du behöver magasinera har vi ett förråd som passar dig! Kontakta oss på Stuvo om du har frågor om våra tjänster och magasinering Norrmalm.