MAGASINERING KUNGSHOLMEN

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Magasinering Kungsholmen

Är du i behov av magasinering på Kungsholmen? Det kan vara att du måste flytta till en mindre lägenhet eller ska hyra ut din bostad i andra hand. Oavsett vad din anledning är kan vi på Stuvo hjälpa dig med trygg och säker magasinering på Kungsholmen tack vare vår smarta tjänst med flyttfirma och magasinering i ett. Boka snabbt och enkelt här på vår hemsida. Vi kommer sedan och hämtar dina saker hemma hos dig och kör dem till ett av våra trygga och säkra förråd som finns i Spånga, Sätra och Älvsjö.

Magasinera möbler Kungsholmen – Vi hämtar

Det smarta med vår tjänst är att vi har kombinerat flytt och magasinering som en helhetslösning för att det ska bli enkelt för dig. Behöver du magasinera möbler på Kungsholmen, eller andra saker såsom företagets papper eller förvaring av dödsbo är vi en helhetstjänst som hjälper dig med hämtning. Du fyller enkelt i en bokningsförfrågan här på vår webbplats där du bokar tid för upphämtning. Sedan kommer våra professionella flyttpersonal ska göra det. När lastbilen är lastad kör vi dina saker till ditt förråd och du får egen access med tillgång till förrådet mellan 05:30-23:00 varje dag. När du inte längre behöver ha dina saker magasinerade kan någon av våra logistikpartners köra hem dem till Kungsholmen åt dig. 

Magasinering Kungsholmen för privatpersoner och företag

Vi har magasineringslösningar som passar för både privatpersoner och företag. Våra förråd är mellan 1-40 kvm stora och du kan magasinera allt från personliga minnen som du inte har plats med hemma, till det nystartade företagets varulager. Boka idag och vi kommer och hämta dina saker för magasinering på Kungsholmen och kör dem till våra säkra förråd som finns .