MAGASINERING
GAMLA STAN

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Magasinering Gamla stan

Behöver du magasinering i Gamla stan erbjuder Stuvo flytt och magasinering som en tjänst. Vi kommer och hämtar det du vill magasinera hemma hos dig och kör det sedan till ett av våra förråd i Spånga, Sätra eller Älvsjö. På våra förrådsanläggningar finns alltid personal på plats, du kan därmed vara trygg med att inget kommer hända dina saker. Med en egen access har du dessutom fri tillgång till ditt förråd 7 dagar i veckan.


Magasinera möbler Gamla stan – Vi hämtar

Ibland händer något som gör att du måste flytta till en mindre bostad, hyra ut i andra hand eller hamnar mellan två boenden. Då kan du behöva magasinera möbler i Gamla stan snabbt och smidigt. Boka vår flexibla helhetstjänst av magasinering direkt här på vår hemsida. Välj när vi ska hämta dina möbler och om du vill ha hjälp av våra flyttexperter att lasta transporten. Vi kör sedan allt till ditt förråd där det magasineras tryggt och säkert. När livet har kommit på plats igen kan du avsluta din magasinering och enkelt själv hämta dina saker från förrådet. Vi gör magasinering i Gamla stan enkelt och flexibelt med kombinationen av vår upphämtningtjänst.


Magasinering Gamla Stan för företag

Har du ett företag i Gamla stan och är i behov av magasinering? Stuvo hämtar upp ditt varulager och magasinerar det i våra säkra förråd. Vi kan även vara behjälpliga med lagerhållning, godsmottagning och försändelser. Ge oss bara instruktioner så sköter vi resten. På vår anläggning i Spånga finns dessutom rastrum med gratis kaffe, WiFi och skrivare som du som företagskund kan använda. Kontakta oss via mejl eller telefon som berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med transport och magasinering i Gamla stan.