MAGASINERA
BOHAG

Magasinering med Stuvo

Magasinera bohag

Det finns många tillfällen i livet då du kan vara i behov av att magasinera bohag. Ska du flytta utomlands, hyra ut i andra hand eller göra en helrenovering hemma kan du enkelt och smidigt magasinera hela ditt bohag hos oss på Stuvo. Efter många år i branschen såg vi ett ökat behov av hjälp med transporten till förrådet där du som kund kan lämna bort hela processen, vilket är precis det du gör med oss. Vi tar hand om allt åt dig och du får tid över till annat.

Flexibel flytt och magasinering

Oavsett vilken anledning du har till att magasinera bohag gör du det enkelt med vår flexibla tjänst – hyr förråd med upphämtning. Fyll i bokningsformuläret där du väljer tid för upphämtning så hämtar vi sakerna och ställer in i ditt förråd.  Vi kör sedan ditt bohag till ett av våra förråd som finns i Spånga, Sätra och Älvsjö. Du får en egen access till ditt förråd och kan besöka det mellan 05:30 och 23:00 alla dagar i veckan. Du kan enkelt själv hämta dina saker när du avslutar ditt förråd. 

Trygg och säker magasinering av bohag

Vi har förståelse för att dina saker är viktiga för dig, därför tar vi säkerhet på största allvar. Alla våra förrådsanläggningar har övervakning med kameror dygnet runt samt larm som är kopplat direkt till larmcentralen. Vi har dessutom personal på plats som ser till att du kan vara trygg med att magasinera ditt bohag hos oss. Du kan magasinera dina saker på obestämd tid och tack vare att vi inte har några bindningstider kan du enkelt avsluta din magasinering när du vill. Undrar du något om hur det fungerar att magasinera bohag är du välkommen att kontakta oss på Stuvo via mejl eller på telefon.