HYRA FÖRRÅD
VASASTAN

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Hyra förråd Vasastan

Vi på Stuvo har sett ett ökat behov av en helhetstjänst inom flytt och magasinering och erbjuder därför just detta. När du behöver hyra förråd i Vasastan kontaktar du oss så hämtar våra flyttproffs dina saker och kör dem till ett av våra säkra förråd i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Detta är perfekt om du till exempel ska flytta utomlands, hyra ut i andra hand eller behöver förvara dina möbler någonstans när ni ska göra en helrenovering hemma. Med Stuvo är det enkelt att hyra förråd när du bor i Vasastan och du behöver inte fundera på att du måste låna bil och släp för att själv frakta dina saker.


Så här fungerar det med Stuvo i Vasastan

Börja med att fylla i vårt bokningsformulär där du väljer vad du vill förvara, om du vill ha tillgång till förrådet och hur länge du vill magasinera. Vi kommer för upphämtning på den tid du valt och kör sedan dina saker till ditt förråd. Har du valt tillgång till förrådet får du en egen access och kan besöka det mellan 05:30 och 23:00 alla dagar i veckan. Du hyr förrådet så länge du vill och säger du upp innan den 15:e avslutas din hyra sista dagen i samma månad. Med andra ord har vi inga bindningstider vilket gör det flexibelt att hyra förråd i Vasastan med oss. Vi kan även köra hem dina saker igen om du så önskar.


Säkra förråd för din trygghet

Alla våra förråd har kameraövervakning dygnet runt och larm som är direktkopplat till larmcentralen för din och dina saker säkerhet. Vi har dessutom personal på plats mestadels av tiden som gärna hjälper dig om du har några frågor. Gör det enkelt för dig och anlita Stuvo när du behöver magasinering i Vasastan!