HYRA FÖRRÅD
STOCKHOLM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo
Lådor magasinering

Boka upphämtning

När du vet vad du behöver ha i ditt förråd så är det bara att kontakta oss för att boka en upphämtning.

Lastbil magasinering

Vi hämtar

På överenskommen tid kommer vi och hämtar dina saker och kör till ditt förråd.

Förråd Magasinering

Besök förrådet

Kommer du på att du behöver något från förrådet har du fri tillgång till förrådet 7 dagar i veckan.

Hyra förråd Stockholm

När du behöver hyra förråd i Stockholm är Stuvo helhetstjänsten som gör det enkelt för dig. Alla kan ha olika anledningar till att de behöver hyra ett förråd. Det kan vara att du ska flytta utomlands, hyra ut din lägenhet i andra hand eller måste ta hand om ett dödsbo men inte har orken att göra det på en gång. Vi tar hand om allt åt dig, från att hämta dina saker till och köra dem till ditt lager förråd i Stockholm till att köra hem dem igen när du avslutat din hyra. Med din egna access kan du dessutom besöka förrådet alla dagar i veckan. Att hyra förråd hos oss är flexibelt, tryggt och enkelt!

 

Flytt och förråd i Stockholm

Med flytt och förråd förvaring i Stockholm erbjuder vi en helhetstjänst som vi har sett ett stort behov av hos våra kunder. Du bokar direkt här på vår hemsida, vi hämtar dina saker och kör dem till en av våra förrådsanläggningar i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Du kan därmed slippa allt stress som det innebär när du har saker du inte vet vart du ska göra av och behöver fixa bil, släp och förråd. Hos oss har du allt på samma ställe. Vi sköter allting åt dig och du kan fokusera på annat.

  • Flytt. Ska du flytta utomlands, står mellan två lägenheter eller ska renovera hemma? Då är det perfekt att hyra ett förråd i Stockholm där alla dina möbler och saker kan stå säkert tills du behöver dem igen.
  • Dödsbo. När någon som står dig nära går bort är det en stor sorg och det sista du vill göra är att ta hand om ett dödsbo. Vi hämtar dödsboet och magasinerar det i ett av våra trygga förråd tills du är redo att gå igenom det i lugn och ro.
  • Arkivering. Att ha ett eget företag kan innebära mycket papper och pärmar som måste förvaras någonstans. Detta är inte alltför roligt att ha i hemmet så varför inte hyra ett mindre förråd som du kan besöka med din access alla dagar i veckan.
  • Varulager. Mindre företag har inte alltid plats för ett varulager på kontoret och lagerlokaler brukar vara för stora. Då är det perfekt att hyra ett av våra förråd. Vi kan även hjälpa till med lagerhållning och godsmottagning om så önskas.
 

Flexibla förrådslösningar

Behöver du hyra ett stort förråd i Stockholm hittar du det här hos oss. Våra förråd är  mellan 1-40 kvm för att du ska hitta ett som passar dina behov. Du kan dessutom enkelt byta mellan de olika förrådsstorlekarna utan att det kostar dig något. För oss är det viktigt med flexibilitet då detta är ett av våra ledord!

 

Trygga och säkra förråd uthyres i Stockholm

Vi förstår att dina saker är viktiga för dig. Därför är alla våra förråd som uthyres i Stockholm trygga och säkra med kameraövervakning dygnet runt samt larm som är direktkopplat till larmcentral. Vi har även våra duktiga stora managers på plats som kan hjälpa dig om det skulle vara något.

 

Så här fungerar det att hyra förråd i Stockholm

Att hyra förråd i Stockholm med Stuvo är enkelt. Du klickar och vi hämtar!

  1. Boka ditt förråd direkt här på vår hemsida.
  2. Packa ihop de saker som ska till förrådet. Vill du inte gör detta själv har vi en tjänst även för detta.
  3. Vi hämtar upp dina saker på den tid du bestämt och kör dem till ditt förråd.
  4. Du kan när du vill besöka ditt förråd med din egen access. Det är öppet mellan 05:30 och 23:00 varje dag.
  5. Vi har ingen bindningstid så du kan avsluta hyran av ditt förråd när du vill.

Vi erbjuder även flera tjänster för företag som hyr förråd i stockholm. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!