HYRA FÖRRÅD
SÖDERMALM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Hyra förråd Södermalm

Har du ont om plats hemma och behöver hyra förråd på Södermalm? Då har Stuvo en smart och flexibel förrådslösning som passar dig. Med flytt och magasinering i ett skapar vi en helhetstjänst där du kan lämna hela processen till oss. Vi kommer hem till dig på Södermalm för upphämtning av de saker du vill förvara och kör sedan dessa till en av våra trygga förrådsanläggningar i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Du får egen access till ditt förråd och kan besöka detta alla dagar i veckan.

Så här fungerar det att hyra förråd Södermalm

Vi på Stuvo tar hand om allt från hämtning till lämning när du vill hyra förråd på Södermalm. Första steget är att fylla i vårt bokningsformulär där du väljer hur länge du vill hyra förrådet, vet du inte kan du välja obestämd tid och enkelt säga upp förrådet när du vill. Du väljer också en tid när vi ska komma och hämta upp dina saker på Södermalm. Vi kör sedan dina saker till ditt förråd som du kan besöka hur ofta du vill med eget tillträde. När du inte längre är i behov av förrådet säger du upp det innan den 15:e så avslutas kontraktet den sista dagen i månaden och vi kan köra hem dina saker igen om du så önskar.

Trygg förvaring

Alla våra förrådsanläggningar håller högsta säkerhet för att du ska vara trygg med att förvara dina saker hos oss. Vi har kameraövervakning dygnet runt och larm som är direktkopplat till larmcentralen. Vi har dessutom personal på plats mestadels av tiden. Stuvo är flexibelt, smidigt och tryggt när du vill hyra förråd på Södermalm!