HYRA FÖRRÅD
ÖSTERMALM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Hyra förråd Östermalm

Ska du renovera hemma och behöver få dina möbler ur vägen? När du är i behov av att hyra förråd på Östermalm kan vi på Stuvo hjälpa dig. Vi är helhetslösningen inom flytt och förrådslösningar som tar hand om hela processen åt dig – allt från att hämta dina saker, förvara dem tryggt och säkert till att lämna dem. Våra förrådsanläggningar finns i Spånga, Sätra och Älvsjö och har högsta säkerhet med kameraövervakning och larm kopplat till larmcentral samt personal på plats större delen av tiden. Anlita Stuvo när du behöver förråd på Östermalm så kan du vara trygg med att dina saker är i säkert förvar.


Bor du på Östermalm och behöver extra utrymme? 

Med Stuvo blir det enkelt när du ska hyra förråd på Östermalm. Du börjar med att fylla i vårt bokningsformulär direkt här på vår hemsida. Vi kommer sedan på utsatt tid för upphämtning och kör dina saker till ditt förråd som du har egen access till. Du kan besöka detta mellan 05:30 och 23:00 alla dagar i veckan. Allt för att det ska vara smidigt och enkelt för dig! När du sedan avslutar din hyra kan vi även köra tillbaka dina saker via någon av våra logistikpartners. Eller så kan du självklart hämta det själv! 

Magasinering med Stuvo

Det finns många tillfällen när det kan vara bra att hyra ett förråd på Östermalm. Det kan vara att du ska flytta utomlands, hyra ut din lägenhet i andra hand eller bara behöver mer plats hemma. Oavsett anledning är Stuvo den flexibla och lätta lösningen som både hämtar och förvarar dina saker!