HYRA FÖRRÅD
NORRMALM

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Hyra förråd Norrmalm

Står du mellan två bostäder och behöver en plats att förvara dina möbler och andra saker på? Med Stuvo får du en helhetslösning när det kommer till att hyra förråd på Norrmalm. Vi hämtar snabbt och smidigt upp dina saker på Norrmalm och transporterar dem till en av våra säkra förrådsanläggningar i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Vi tar hand om allt åt dig så du kan slappna av och veta att dina saker är i tryggt förvar när du behöver fokusera på annat som att renovera din nya bostad eller fixa homestyling inför en försäljning.


Så här fungerar det att hyra förråd Norrmalm

När du är i behov av att hyra förråd på Norrmalm fyller du snabbt och enkelt i vårt bokningsformulär här på hemsidan och får ett prisförslag på en gång. Vi kommer på den tid du bokat och hämtar dina saker hemma hos dig. Våra flyttexeperter lastar sedan transporten och kör dina saker till ditt förråd. Med en egen access kan du enkelt besöka förrådet alla dagar i veckan mellan 05:30 och 23:00. När du inte längre är i behov av att hyra förråd på Norrmalm är det bara att avsluta och vi kan köra hem dina saker igen om du önskar. Självklart kan du även hämta dem själv!


Förråd för alla tillfällen

Oavsett vad du behöver förvara har vi ett förråd som passar. Vi har förråd i storlekar mellan 1-40 kvm och det är enkelt att byta förråd om du inser att du inte får plats eller har valt ett för stort förråd. Därmed är Stuvo en flexibel magasineringslösning som är perfekt om du ska flytta, behöver tillfällig förvaring av ett dödsbo eller helt enkelt inte har nog med plats hemma.

Vi hjälper även företag som är i behov av att magasinera på Norrmalm. Kontakta oss för med information!