HYRA FÖRRÅD
KUNGSHOLMEN

Med upphämtning från dörren
Magasinering med Stuvo

Hyra förråd Kungsholmen

Är du i behov av att hyra förråd på Kungsholmen? Då är Stuvo lösningen för dig. Vi kommer och hämtar de saker du vill förvara i förrådet hemma hos dig på Kungsholmen och kör sedan dessa till en av våra säkra förrådsanläggningar i Spånga, Sätra eller Älvsjö. Du får egen access och kan besöka förrådet precis när du vill. Våra förråd finns i storlekarna 1-40 kvm, med andra ord finns det ett förråd som passar dig oavsett vad du ska förvara. Med Stuvo blir det lätt att hyra förråd på Kungsholmen.

Så här fungerar det att hyra förråd på Kungsholmen

Det kan finnas flera anledningar till varför du behöver hyra ett förråd på Kungsholmen. Det kan vara att du ska flytta, behöver plats för ett litet varulager till ditt egna företag eller helt enkelt inte har rum hemma för alla dina saker. Stuvo är en helhetslösning som gör det enkelt för dig med flytt och förråd i ett. Fyll i bokningsformuläret här på vår hemsida och du får ett ditt prisförslag direkt. Vi kommer och hämtar dina saker på Kungsholmen vid den tid du bestämt och kör dem sedan till ditt förråd som du har egen access till alla dagar i veckan. Det är ingen bindningstid när du hyr så du kan säga upp ditt förråd till slutet på varje kalendermånad, tänk bara på att göra det innan den 15:e samma månad. Du kan även öka och minska storleken på ditt förråd efter behov – en flexibel förrådslösning!

Trygga och säkra förråd

Vi har satsat på högsta säkerhet i alla våra förrådsanläggningar för att du ska kunna känna dig trygg med att magasinera dina saker. Det finns kameraövervakning 24 timmar om dygnet samt larm som är direktkopplat till larmcentralen. Vi har dessutom personal på plats merparten av tiden. Boka Stuvo när du behöver magasinering på Kungsholmen!