HYRA FÖRRÅD
GAMLA STAN

Magasinering med Stuvo

Hyra förråd Gamla stan

Ska du flytta utomlands, renovera hemma eller bara behöver mer förvaring? Oavsett vilken anledning du har kan vi på Stuvo hjälpa dig när du behöver hyra förråd i Gamla stan. Tack vare vår helhetslösning med flytt och förråd i ett kan du lämna hela processen av magasinering åt oss. Vi hämtar dina saker hemma hos dig i Gamla stan och kör sedan dessa till en av våra säkra förrådsanläggningar i Spånga, Sätra eller Älvsjö.  När du inte längre behöver förrådet kan vi även köra hem dina saker.

Så här fungerar det att hyra förråd i Gamla stan

Med Stuvo är det enkelt att hyra förråd i Gamla stan. Du börja med att fylla i vårt bokningsformulär här på hemsidan där du väljer tid för upphämtning samt om du vill lasta transporten själv eller överlåta detta åt våra flyttexperter. Transporten blir gratis om du gör det själv. Vi kommer sedan på bestämd tid och kör dina saker till ditt förråd som du får egen access till. Med din egna access kan du besöka ditt förråd alla dagar i veckan mellan 05:30 och 23:00. Vi har inga bindningstider så du kan avsluta din hyra när du vill. Säger du upp innan den 15:e avslutas din magasinering sista dagen i samma månad.

Flexibel och trygg förvaring

Våra förråd finns i storlekar på upp till 40 kvm och du kan enkelt byta mellan de olika förrådsstorlekarna efter dina behov. Alla anläggningar har högsta säkerhet med kameraövervakning dygnet runt och larm som är kopplat direkt till larmcentral. Vår duktiga personal är på plats en stor del av dygnet och hjälper dig gärna om du har några frågor. Allt för att du ska vara trygg med att lämna över dina saker till oss.

Har du ett företag och är i behov av att hyra förråd i Gamla stan? Vi har flera företagslösningar med lagerhållning och logistik. Kontakta oss så berättar vi mer!