MAGASINERING
FÖRETAG

Magasinering Företag

Som företagare kan du vara i behov av lageryta för varulager, papper och arkiverat material eller kanske verktyg för hantverksfirman. Oavsett vad du vill magasinera för företaget så hjälper vi på Stuvo dig. Vi har gjort magasinering för företag enkelt och flexibel. Vi kommer och hämtar det du vill magasinera och kör det till ditt förråd som du har egen tillgång till alla dagar i veckan. Alla våra anläggningar har personal på plats och övervakas med larm och kameror dygnet runt. På så vis kan du känna dig trygg med att inget kommer att hända.

Magasinering för företag med Stuvo

Behöver du magasinering för företag ska du välja Stuvo. Fyll i bokningsformuläret för att få ett prisförslag eller kontakta oss via mejl eller på telefon. Vi kommer sedan och hämtar de saker du vill lagra och kör till förrådet. Med din egna access kan du besöka varulagret mellan 05:30 till 23:00 alla dagar i veckan, därmed är det enkelt att hålla koll på lagerstatus och fixa leveranser. Vill kan även vara behjälpliga med att ta emot leveranser till ditt förråd utan att du behöver vara på plats. Magasinering är perfekt för det mindre företaget eftersom du får en flexibel förvaringslösning där du enkelt kan minska och öka lagerutrymmet efter behov.

Vi hjälper alla typer av företag

Våra förråd kommer i storlekar mellan 1-40 kvm och kan användas till många olika ändamål

  • Produktlager ­– En mindre webbshop behöver plats för ett produktlager. Här på Stuvo får du ett förråd i den storlek du behöver och kan du dessutom få hjälp med paketering och avstämning om det behövs.
  • Arkivering – Med ett företag kommer mycket pappersarbete och pärmar. Magasinera allt arkiveringsmaterial så är det inte i vägen på ditt kontor.
  • Avställningsplats – Vissa yrken kräver verktyg och hjälpmedel. Förvara dina verktyg tryggt och säkert när de inte används med magasinering för företag.
 

Magasinering passar alla företag lika bra. Det spelar ingen roll om du har ett nystartat eller ett etablerat företag med behov av lageryta, vi har en förrådslösning för dig!